Klinikkens profil

Læs mere om hvem jeg er

Akupunktur

Ved Akupunktør Else Marie Rossen Thomsen

Akupunktur stammer oprindeligt fra Kina og er mere end 5000 år gammel. Akupunkturen er en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin (TCM) og bygger på en holistisk menneske- opfattelse, dvs. hele mennesket behandles og ikke kun symptomet. Akupunktur er en behandlingsform, som er videnskabeligt undersøgt. Akupunktur har sine rødder i den traditionelle kinesiske medicin. Akupunktur er en erfaringsvidenskab med en 5000 årig historie. Akupunkturens filosofiske lære baseres på vekselspillet mellem Yin og Yang. Er disse i balance, er mennesket sundt.

Forskere har bevist, at akupunktur indvirker på nervesystemet, hormonsystemet og blodkredsløbet. Dette bekræftes af Verdenssundhedsorganisationen WHO, som har udarbejdet denne liste over sygdomme, hvor akupunktur anbefale. I de senere år er akupunktur blevet accepteret af det etablerede sundhedssystem, hvor mange læger, tandlæger og jordmødre bruger det i deres daglige arbejde. Selve behandlingen foregår ved, at der stikkes tynde nåle i bestemte punkter på kroppen (akupunkturpunkter). Punkterne er via interne forbindelser (meridianer) forbundet til organerne. Ved nålestik påvirker man livsenergien, som kineserne kalder Qi, for på denne måde at genoprette balancen i meridianernes energiforløb.

Ring og bestil en tid

Kontakt information

  • Hammelev Akupunktur
  • Elmevej 23
  • 6500 Vojens

Find mig her

  • Else Marie Rossen Thomsen
  • +45 23 74 40 35
  • info@os.dk

Information

Da jeg har en klinik, som har stor fokus på mine kunder og den gode service, så kan du altid kontakte mig. Jeg står parat til at hjælpe og vejlede.